Dirk Jansen

Wij zijn gevestigd in De Panne en zijn actief aan de kust.

Wij plaatsen zowel een nieuwe verwarmingsketel en daarnaast verzorgen we ook de service met name onderhoud en herstelling van uw verwarmingsketel.

Voor al uw sanitair en badkamerrenovatie kan u tevens bij Dirk terecht.
Dirk komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken om de badkamer van uw dromen te installeren.

Groene energie is de dag van vandaag belangrijker en belangrijker aan het worden en daarbij is Dirk ook uw contactpersoon voor meer informatie omtrent zonnepanelen, warmtepompen, condensatie olie/gas... en natuurlijk nemen we ook de plaatsing hiervan voor onze rekening.

Contacteer Dirk Jansen

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


[email protected]

Onze diensten

Onze diensten

Badkamers

Wilt u uw badkamer renoveren? Voor uitstekend uitgevoerde badkamerrenovaties bent u bij Dirk Jansen uit De Panne aan het juiste adres.

Meer info

Hernieuwbare energie

Dirk Jansen is gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers, warmtepompen en andere installaties op basis van groene energie.

Meer info

Vloerverwarming

Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwing en wenst u verwarming te laten plaatsen? Of is uw verwarmingsinstallatie aan onderhoud toe?

Meer info

Sanitair

Bent u op zoek naar een vakman voor uw sanitaire werken in de regio van De Panne, Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald?

Meer info

NIEUW= Airconditioning!

AIRCO

U kan bij Dirk Jansen zowel terecht voor alle soorten (mobiele) airco's. Plaatsingen en herstellingen.

BADKAMERS

Een volledige of gedeeltelijke renovatie van uw badkamer: alles is mogelijk. Wij plaatsen ook bijvoorbeeld vloerverwarming of een zonneboiler voor uw badkamer.

GROENE ENERGIE

Dirk Jansen is gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers, warmtepompen en andere installaties op basis van groene energie. 

Ons werk

Recente realisaties